تبلیغات
تحصیل در کشورهای هلند و انگلیس - مقدماتی بر تحصیل در دوره های دکترا
تحصیل در کشورهای هلند و انگلیس
فرصتهای کوچک،اغلب شروع کارهای عظیم هستند

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

تحصیل در دوره های دکترا با شرایط زیر قابل پیگیری می باشد .

1)   با بورس کامل: دانشجو نه تنها شهریه ای به دانشگاه نمیپردازد بلکه ماهانه مبلغی نیز به عنوان کمک هزینه دریافت مینماید. مبلغ کمک هزینه از 450 تا 2300 یورو در ماه متغیر بوده است.

2)      با بورس نسبی: دانشجو نه مبلغی بابت شهریه به دانشگاه میپردازد و نه کمک مالی از دانشگاه دریافت مینماید.

3)   به صورت عادی: در این حالت دانشجو علاوه بر هزینه های شخصی خود باید بخشی از هزینه های تحقیقاتی خود را نیز از محل سرمایه های شخصی خود، خانواده یا مؤسسه بورس دهنده در ایران بپردازد. حداکثر مبلغی که تاکنون تعیین شده است 6500 یورو در سال بوده و اکثراً شهریه سالانه 5000 یورو می باشد که در هر حال در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا استرالیا مبلغ کمتری است.

شرایط تعیین کننده برای امکان پذیرش در دکترا و برخورداری از بورس نسبی یا کامل کدامند؟

1)      وضعیت علمی دانشجو و تسلط وی به زبان انگلیسی

2)      داشتن پروپوزال مناسب و قوی یا مناسب بودن تحصیلات و تجارب قبلی وی برای شرکت در پروژه های موجود

3)      علاقه استاد راهنما به پذیرش دانشجوی خارجی و تجارب قبلی مثبت یا منفی وی در مورد دانشجویان ایرانی

4)      وجود یا عدم وجود منابع مالی در دپارتمان ذیربط

 

در کدام رشته ها امکان بورس بالاست؟

1)      رشته های علوم پایه پزشکی

2)      رشته های فنی-مهندسی، فنآوری اطلاعات و نظایر آن

 

مدارک مورد نیاز برای اقدام:

1)      رزومه به زبان انگلیسی

2)      دو یا سه برگ توصیه نامه علمی از اساتید و افراد مرتبط به زبان انگلیسی

3)      ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و ریزنمرات کارشناسی + کارشناسی ارشد یا دکترای عمومی (در گروه پزشکی)

4)      پروپوزال تحقیقاتی: وجود آن ضرورت مطلق ندارد، لیکن شانس موفقیت را بسیار بالا میبرد.

5)   نمره زبان: داشتن نمره قابل قبول در آیلتس یا تافل در بعضی دانشگاهها الزامی است. ما برای افرادی هم که نمره زبان نداشته اند پذیرش گرفته ایم، لیکن در بعضی موارد نداشتن نمره زبان از موفقیت نهایی جلوگیری کرده است. حتی در صورت نداشتن نمره زبان، وضعیت متقاضی باید به نحوی باشد که از عهده مصاحبه حضوری (در ایران یا در کشور مقصد) یا تلفنی برآید.

 

آیا موفقیت در اخذ پذیرش قابل تضمین است؟

1)      در اکثر موارد ما موفق بوده ایم و حداقل بطور نسبی رضایت متقاضیان را فراهم ساخته ایم.

2)   اخذ پذیرش زمان بر است و ممکن است از دو ماه تا شش ماه به طول انجامد. زمان مورد نیاز برای اخذ ویزا بسته به کشور مورد نظر متغیر و از زمان تحویل مدارک از یک تا سه ماه زمان لازم خواهد بود.

این اطلاعات فقط برای ایجاد یک دیدگاه کلی برای شما متقاضی عزیز می باشد و امکان ارائه خدمات در این مقطع فعلا فراهم نمی باشد اما برای کمک به شما عزیزان در آینده نزدیک برنامه ریزی خواهد شد.

درباره وبلاگ

امیدواریم سطح علمی جوانان ایرانی همواره با پیشرفت خود در جامعه جهانی افتخار آفرین باشد.

مدیر وبلاگ : A. Kooshabadi

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • علاقه مند به ادامه تحصیل در هلند هستم، اما...









نویسندگان